5 Fordele Ved Te

5 fordele ved at drikke te

Næste gang du overveje at drikke en kop kaffe sent på eftermiddagen, så tænk dig om en ekstra gang og tag en kop te i stedet for – at drikke te vil faktisk gøre dig til en sundhere og gladere person. Der er rigtig mange fordele ved at drikke te, et par af disse fordele er bl.a. bekæmpelse af sygdomme og forbedring af dit imunforsvar. Bare vær sikker på, at det rent faktisk er ægte te du drikker.

Rigtig te kommer fra en plante som heddder Camellia sinesis og kommer kun i fire forskellige varianter: grøn, sort, white og oolong. Dette betyder at hvis du drikker forskellige te-blandinger såsom “urtete”, “honningte” osv. så skal du være opmærksom på, at der også er ægte te i blandingen. Du kan her læse om fem fordele ved at drikke te.

1. Det holder dine knogler sunde

Mælk er ikke den eneste drik som kan bidrage til, at holde dine knogler sunde og raske. Et stuide fra Nutrion Research fandt ud af at grøn te kan hjælpe med at forebygge aldersrelaterede knogle tab hos ældre mænd og kvinder.

2. Det holder dig rolig

Når du føler dig stresset, så tag dig et par minutter hvor du drikker te. I grøn te findes der polyfenoler som kan booste dopaminen i din hjerne, så det kan tænke og arbejde klarere.

3. Det kan booste din fysiske udholdenhed

At drikke te er en nem måde, at styrke din udholdenhed på hvis du dyrker fitness. Et studie fra American Jounal of Physiology, fandt ud af at grøn te indeholder antioxidanter, som styrker kroppens evne til at brænde fedt og bruge det som energi.

4. Det beskytter dig fra sygdomme

Te er fyldt af antioxidanter, som er med til at beskytte dig mod en lang række af sygdomme, herunder bryst- hud- lunge og mavekræft.

5. Det hjælper dig med at tabe vægt

At drikke te er en af de nemmeste måder at brænde kalorier på hver eneste dag. Te indeholder stof som er med til at give din krop et metabolisk boost.

Kathrine Perch

Hej mit navn er Kathrine Perch og det er mig som står bag bloggen. Jeg elsker te og har i den forbindelse lavet denne side. Håber du nyder mine indlæg om te'ens verden :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *