Pukka Brand Info

Pukka te

Pukka te i Danmark

Mærket Pukka te er pt. et af de mest populære mærker i Danmark og det er ikke uden grund. Alt pukka te er økologisk certificeret, dette er med til altid at give en frisk smag til deres produkter. Alle de urter som bliver brugt i fremstillingsprocessen af pukka te udspringer af bæredygtige kilder. Udover at lave te, så består pukka’s sortiment også af flere andre produkter. Her kan bl.a. nævnes deres populære kosttilskud og olier. Disse produkter er også yderst populære af samme grund som te’en – nemlig bæredygtigheden og den økologiske tanke.

Pukka te forskellige smagsvarianterPukkas te fåes i et hav af smagsvarianter, dermed kan du være sikker på at finde en smag som appelerer til lige præcis dig. ‘Sweet vanilla green tea’ er en af de mest købte smagsvarianter, denne te er let, har en blid og sød smag af vanilje. Udover vanilje indeholder te’en søde fennikelfrø, lakridsrod og 50% grøn te. En anden variant som også er meget populær er pukkas ‘cool mint green’. Denne variant består af helbladet grøn te og mynteblade. Teen har en frisk smag, men en sødlig undertone.

Navnet Pukka

Pukka Herbs, som firmaet bag pukke te reelt hedder blev startet i 2001. Firmaet blev startet med en simpel vision om at skabe ekstraordinær te, som ville appellere til den brede del af befolkningen, grundet dets økologiske fremstillingsprocesser. Navnet ‘Pukka Herbs’ kommer oprindeligt fra Hindi og betyder ‘autentisk’ eller ‘ægte’ – hvilket er disse egenskaber, de i den grad er blevet kendte for.

Pukka er lokaseret i den engelske “te by” Bristol – her arbejder 70 medarbejdere på højtryk med alt fra dialog med leverandører til pakning af produkterne. Pukka samarbejder sammenlagt med over 5000 producenter over hele verden.

Hvis du vil læse endnu mere om Pukka te, så kan du besøge denne side.

Kathrine Perch

Hej mit navn er Kathrine Perch og det er mig som står bag bloggen. Jeg elsker te og har i den forbindelse lavet denne side. Håber du nyder mine indlæg om te'ens verden :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *