Perchs The - En Side Om Te

Velkommen til siden

Hej og velkommen til min blog!

Dette er det første indlæg af mange omhandlende te. Lad mig starte med at præsentere mig selv, mit navn er Kathrine Perch, jeg er 22 år gammel og har lige så lang tid jeg kan huske drukket te. Jeg tror at jeg smagte te for første gang, da jeg var lille og havde ondt i halsen. Siden den gang har jeg aldrig sluppet te’en 🙂

Mit grundlag for at starte denne side er på rent hobbyplan, jeg ynder selv at læse om te på nettet og tænke at der må være andre som mig derude. Her på siden vil jeg beskæftige mig med mange forskellige områder indenfor te’ens verden. Jeg vil bl.a. skrive om te’ens historie, hvordan “opstod” te’en? Hvorfor begynde folk at drikke te? Hvornår kom te’en til Danmark og resten af Europe? Disse og mange andre områder vil du kunne læse om her på siden.

Derudover så vil siden også beskæfige sig med nyheder indenfor te-branchen, da jeg ikke mener der er nogen sider på dansk som gør dette ordenligt. Branchenyhederne kunne bl.a. omhandle konsumeringen af te i Danmark kontra resten af verden, fremtiden for te og mærkespecifikke nyheder, f.eks. et kendt temærke som lancerer et nyt tesmag.

Jeg håber at du vil komme til at følge med på siden.

Kathrine Perch

Hej mit navn er Kathrine Perch og det er mig som står bag bloggen. Jeg elsker te og har i den forbindelse lavet denne side. Håber du nyder mine indlæg om te'ens verden :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *